met CD's van Cappella Pratensis

Geniet thuis van Cappella, (hieronder genoemde prijzen n zijn excl. verzendkosten

€ 55,00Den Bosch Koorboeken Vol. 1,2,3&4
De eerste vier albums in een verzamelserie van vijf, gewijd aan de schitterende koorboekencollectie van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in ‘s-Hertogenbosch.
€ 14,50Den Bosch Koorboeken Vol.4
Het tweede album in een verzamelserie van vijf, gewijd aan de schitterende koorboekencollectie van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in ‘s-Hertogenbosch.
€ 14,50Den Bosch Koorboeken Vol.3
Het derde album in een verzamelserie van vijf, gewijd aan de schitterende koorboekencollectie van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in ‘s-Hertogenbosch.
€ 14,50Den Bosch Koorboeken Vol.2
Het tweede album in een verzamelserie van vijf, gewijd aan de schitterende koorboekencollectie van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in ‘s-Hertogenbosch.
€ 14,50Den Bosch Koorboeken Vol.1
Het eerste album in een verzamelserie van vijf, gewijd aan de schitterende koorboekencollectie van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in ‘s-Hertogenbosch.
€ 14,50Missa Maria zart - Jacob Obrecht
De Missa Maria zart van Jacob Obrecht wordt erkend als een van de meest ambitieuze artistieke creaties van zijn tijd – sommigen beweren dat het elke beschrijving tart. Zelfs naar Obrechts maatstaven is deze mis buitengewoon complex, inventief en krachtig
€ 14,50Requiem - Ockeghem & de la Rue
De allereerste polyfone zettingen van de dodenmis uit de geschiedenis: de Requiems van Johannes Ockeghem (ca. 1410-1497) en Pierre de la Rue (ca. 1452-1518).
€ 14,50Missa Ave maris stella - Josquin Desprez
De prachtige Missa Ave maris stella is een vroeg werk van de componist dat algemeen bejubeld wordt als één van de meesterwerken uit het Franco-Vlaamse polyfone repertoire.
€ 14,50Missa Unitatis - Antony Pitts
Ter gelegenheid van het Jaar van het Religieus Erfgoed in 2008 gaf de Broederschap opdracht voor een werk van de Britse componist Antony Pitts.
€ 0,00UITVERKOCHT Missa de Sancto Donatiano – Jacob Obrecht
Met deze CD keren we terug naar de Sint Jacobskerk in Brugge anno 14 oktober 1487, toen daar een mis ter nagedachtenis aan bonthandelaar Donaes de Moor plaatsvond met speciaal voor de gelegenheid geschreven muziek van Jacob Obrecht.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: vrienden@cappellapratensis.nl