Help ons aan deze koorboekstandaard!

De Vrienden van Cappella Pratensis verwerven een antieke koorboekstandaard voor het ensemble. Help ze mee met een eenmalige bijdrage!

Het gezamenlijk zingen uit originele manuscripten op een centrale muziekstandaard is al meer dan 35 jaar hét handelsmerk van Cappella Pratensis. Vaak zijn dit losbladige kopieën, maar sinds een paar maanden beschikt de groep over een handgemaakt facsimile van één van de Bossche Koorboeken. En er volgen nog twee.

Met een gewicht van ruim twintig kilo zijn deze boeken veel te zwaar voor de huidige standaard. Daarom heeft de Stichting Vrienden van Cappella Pratensis besloten geld in te zamelen voor de aankoop en restauratie van deze zeer bijzondere neogotische standaard. In 2021 werd het grootste deel al ingezameld, maar er is nog ca. € 4.000 nodig om de eindstreep te halen. Als je meehelpt, kunnen we de standaard hopelijk al presenteren bij het CD-presentatieconcert op 23 maart 2022 in ‘s-Hertogenbosch!

Help je mee? Klik hier of scan met je telefoon onderstaande QR-code en bepaal zelf je bijdrage. Alvast ontzettend bedankt!

Reacties zijn gesloten.