Crowdfunding CD gestart. Doe mee !

Aan het begin van een nieuw jaar wensen wij u graag het allerbeste voor 2016. Een prachtig en veelbelovend jaar met uw steun!

Want Cappella Pratensis nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een project, waarin veel van onze activiteiten dit jaar kleur zullen gaan krijgen: de herdenking van het jaar waarin Jheronimus Bosch centraal staat, omdat hij 500 jaar geleden overleed. Geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch, werkte hij daar zijn hele leven.

Die stad is ook onze thuishaven en daarom is het  vanzelfsprekend, dat wij graag deel willen uitmaken van de festiviteiten, vooral ook omdat we muziek brengen uit de tijd van Bosch.
Zo zullen we hulde brengen aan de fameuze schilder door een CD op te nemen met veel muziek uit de koorboeken van de Illustre lieve Vrouwe Broederschap, waar Bosch deel van uitmaakte. Centraal op de CD staat de Missa Cum Jocunditate (met vreugde) van de meester componist Pierre de la Rue, die ook lid van de Broederschap was en zonder twijfel Bosch goed gekend heeft.

U steunt niet alleen een mooi initiatief en een prachtig project, maar hebt tevens de mogelijkheid om daarvoor iets terug te ontvangen, zoals de CD, wanneer u € 25 bijdraagt. Andere beloningen zijn een polyfonie t-shirt of een persoonlijke les via Skype over het zingen van polyfone gezangen zoals oorspronkelijk in de koorboeken opgetekend.

Om deze CD mogelijk te maken hebben wij uw steun nodig. We roepen alle fans van ons ensemble, van onze manier van muziekuitvoering en natuurlijk van dit fantastische repertoire op om een bijdrage te leveren en deel te worden van dit uitdagende project. Gaat u daarvoor naar https://www.kickstarter.com/projects/challengerecords/visions-of-desire-the-musical-world-of-hieronymus voor alle bijzonderheden over hoe u daaraan deel kunt nemen. Wij kijken uit naar uw steun!

Meer van onze activiteiten in dit volle jaar kunt u binnenkort lezen in onze nieuwsbrief!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.