Getipt voor u; Festival Kamerklanken

In onze thuisstad ‘s-Hertogenbosch vindt op zondag 28 september het festival Kamerklanken plaats.

Een bijzonder en sfeekamerklankenrvol festival waar de kamermuziek in haar oorspronkelijke omgeving klinkt op mooie locaties in het centrum van ‘s-Hertogenbosch: ….. in de huiskamer, bij mensen thuis (en) in mooie panden.

Prachtige, korte concerten, in een intieme entourage. Een heel bijzondere ervaring! Dit festival heeft in de loop der jaren dan ook een uiterst klankvolle reputatie opgebouwd bij liefhebbers van kamermuziek uit het hele land.

Meer info: www.kamerklanken.nl

 

 

Radio-uitzending HOMMAGE

Donderdag 4 september om 20.00 uur zend de Vlaamse radiozender Klara het duoconcert HOMMAGE van Cappella Pratensis en het Goeyvaerts Trio uit. Het concert is op datzelfde moment tevens online te beluisteren via www.worldconcerthall.com.

Het betreft de concertregistratie van het concert dat Cappella Pratensis en het Goeyvaerts Trio op 24 mei gaven in Kortrijk (B).

In dit duoconcert met het Belgische Goeyvaerts Strijktrio, laat Cappella Pratensis het Requiem van de meesterpolyfonist Johannes Ockeghem (c. 1410/20-1497) de confrontatie aangaan met het virtuoze In memorian A. Schnittke van de moderne Russische componist Nicolai Korndorf (1947-2001). 

 

Website Cappella Pratensis in een nieuw jasje

Cappella Pratensis heeft haar website in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen ziet de website er anders uit, ook de functionaliteit is verbeterd. Zo zijn er betere mogelijkheden om foto’s en video’s te plaatsen, kunnen we u gemakkelijker op de hoogte houden van het laatste nieuws over Cappella Pratensis en kunt u gemakkelijker berichten en concerten met uw vrienden delen op social media. 

Aan de structuur van de website hebben we weinig veranderd, waardoor u nog steeds gemakkelijk de weg zou moeten kunnen vinden. Mist u toch nog iets of kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op.